Engelen

Engelen energie

Engelen zijn al sinds mensenheugenis in onze wereld aanwezig, in alle religies komen ze voor en er zijn veel afbeeldingen van ze gemaakt. Ze zijn beschikbaar voor ons, er zijn er zeer veel en ze willen graag je helpen en ondersteunen in onze levens , het enige wat je hoeft te doen is er om vragen en je open te stellen.

Engelen

Engelen stralen met het Licht van Liefde dus een fysieke vorm hebben ze niet. Er zijn verschillende manieren om ze te ervaren, die voor iedereen anders is. Hun energie leren voelen kan al een bijzondere ervaring zijn.
Engelen zullen je nooit dwingen maar laten je vrij , dus als er een boodschap is die zegt dat je iets moet kan die nooit van een engel zijn. Je herkent de boodschappen als die gepaard gaan met een liefdevol gevoel.
De energie in de ruimte verandert als er een engel aanwezig is, je kan een energie voelen veranderen en het ervaren als een kippevel gevoel op een prettige manier en wanneer ze je omhelzen voel je een onaardse liefde.

Coaching

Meditatie en stilte

De manier om contact op te bouwen met engelen is om steeds beter je geest leren leeg te maken om de boodschappen te ontvangen. Je kan dit doen door mediteren en in stilte te zijn. Het vraagt van je om de intentie te hebben om je bewustzijn te verheffen en je te openen vanuit je hart. Het zal je dan snel helpen voorbij barrieres te komen en je helpen te zuiveren en loslaten van oude beperkende overtuigingen die je niet langer meer nodig hebt.

Het is tijd om je leven te ervaren vanuit een breder perspectief, je bewustzijn te verruimen en een diepere dimensie in je leven te gaan ervaren, Zij staan naast je om je de weg te wijzen en je te laten voelen hoeveel liefde ze je te geven hebben. Het enige wat jij hoeft te doen is je te openen en het te ontvangen.