Coaching Jacqueline de Vries

Persoonlijke Coaching                     Praktijk Jacqueline de Vries

plaatjes_groot_lcs_bij

In mijn praktijk werk ik graag met familie opstellingen als methodiek om meer licht en inzicht te brengen in het thema of vraag waar je mee zit. Dit kunnen alle soorten vragen zijn bv. over steeds terugkerende hardnekkige problemen, gevoelens, patronen die maar niet oplossen. Dat kan zijn op gebied van relaties, familie, werk of gezondheid. Maar ook op gebied van het doel van je leven, welke kant je op wilt, de keuzes in je leven, het teveel ervan of te weinig, wat je tegenhoudt, het glazen plafond wat maar blijft terugkomen enz.

Accepteren en erkennen waar je nu bent op dit moment in je leven is het uitgangspunt vanwaaruit we gaan werken. Aan de hand daarvan gaan we richting geven, onderzoeken wat je verlangen is en ontdekken hoe je dat kan bereiken. Het doel van de coaching is om je bij je eigen innerlijke kracht, zelfstandigheid en wijsheid te brengen.

Ik werk intuïtief  door me af te stemmen op jouw energie, je verhaal en je vraag. Van daar uit komen we tot je kernvraag die we dieper gaan onderzoeken door middel van (systeem) opstellingen. We laten ons samen leiden door het wetende veld en volgen wat zich daarin aandient en zichtbaar wordt.

Mindfulness

Door een opstelling worden die lagen zichtbaar waar je zelf niet altijd bij kunt. Door samen te kijken, te voelen in jezelf, in je lichaam, contact te maken met de diepere lagen, krijgen we inzicht in wat er speelt, gezien en erkend wil worden. Opstellingen gebruik ik in combinatie met andere methodieken die ik in huis heb en alle persoonlijke levens ervaring die ik heb opgedaan.

Een sessie duurt gemiddeld 1 1/2 uur je investering in jezelf is € 90,- (incl. 21% BTW)
Kom je via je werk of werkgever dan gelden de tarieven voor Bedrijfs Coaching.

Je kunt me bereiken via info@lichtcentrumschellingwoude.nl of via 06-27058125 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Jacqueline de Vries

jacqueline-gravatarMeer weten over mij?

Door de jaren heen heb ik een breed persoonlijk en spiritueel inzicht ontwikkeld door het werken in het bedrijfsleven (meerdere eigen ondernemingen) en door training in verschillende (spirituele) opleidingen.
Wil je meer over me weten lees dan hier verder.

Ervaringen van cliënten:

Een opstelling met Jacqueline waarbij partners uit het verleden, vader en moeder hebben gezorgd voor een grotere verandering. Mijn beeld, gevoel, cq overtuiging is veranderd en daarmee mijn gedrag. Vanuit de liefde voor mijzelf en de ander durf ik te vragen wat ik echt nodig heb om te kunnen groeien en om verder te kunnen helen.
Ik ervaar Jacqueline als een liefdevolle vrouw, die haar vak verstaat en die je bemoedigd door haar vragen en structurering om de liefde voor jezelf te zien, te voelen en daarmee te dealen naar jezelf en anderen. Zij helpt je met inzicht, haar liefde haar vakkennis en vooral haar eigen openheid….Dank!

Bernadette D

Een paar weken geleden ben ik bij Lichtcentrum Schellingwoude geweest voor een sessie ‘opstellingen’ met Jacqueline. Dat is  supergoed bevallen! Ik ken mezelf vrij aardig en weet dat bepaalde zaken mij triggeren vanwege patronen en situaties uit het verleden. De sessie met Jacqueline bracht voor mij een diepere laag naar boven waarvan ik me niet eerder bewust ben geweest. Heel prettig, want onbewuste reacties kunnen je behoorlijk dwars zitten, zowel privé als zakelijk. Door dat diepere niveau helder te krijgen kan ik de automatische reactie herkennen en in perspectief plaatsen. Dat geeft lucht en ruimte. Ik kan Lichtcentrum Schellingwoude dan ook aan iedereen aanraden. Jacqueline is een prettige, vrolijke coach met een warme energie en de locatie is geweldig. De sfeer van een Franse boerderij in Amsterdam Noord, je voelt je een beetje op vakantie. Jasmijn de Jong