Ruimte huren

IMG_0633Ruimte huren bij het LCS is mogelijk voor gast trainers na overleg of de cursus/ workshop/training past in de visie en doel van het LCS. Verhuur is mogelijk in de weekenden op vrijdag, zaterdag en zondag. Door de weekse dagen en avonden zijn veelal bezet voor de Yoga lessen en eigen praktijk. Je kunt altijd informeren naar evt. mogelijkheden. Info en contact gegevens staan onderaan deze pagina.

Informatie en voorwaarden

Tarieven per 1/6/2016

– hele dag            09.00 – 18.00      
(9 uur)     € 105,- excl BTW
– halve dag          10.00- 13.30 of 13.00 – 17.30
 (4,5 uur)   € 75,- excl BTW
– avond                19.00 – 22.30
 (3,5 uur)  € 52,50 excl. BTW

Verhuur van de ruimte is op de donderdag, vrijdag (avond)  zaterdag (avond) en zondag (de avonden door de week zijn vol).
Tarieven voor verhuur zijn inclusief het gebruik van koffie, thee, de faciliteiten zoals keuken, ijskast, servies, waxinelichtjes, yogamatten, meditatiekussens, dekens, muziekinstallatie en gebruik van bijbehorende tuin/boomgaard met eettafels.

Huur van flip over incl. papier is €10,-
Tarieven kunnen worden aangepast per elk nieuw kalenderjaar.

Ruimte:

staand_klein_lcs_keuken
Keuken
 • De ruimte is beschikbaar indien nodig een 1/2 uur voor en na het gehuurde dagdeel voor inrichten en opruimen / schoonmaken.
 • Maximaal aantal personen voor het gebruik van de faciliteiten zoals toilet, keuken, stoelen ed. is gemiddeld 14 deelnemers excl. begeleiding. Meer is mogelijk maar na overleg en meerprijs van €25,- per dag of dagdeel.
 • De groepsruimte is 6.30 x 6.70 is 42,5 m2. Totale ruimte incl. keuken, hal, wc is ca 65 m2.
 • Er is een aparte keuken (14,5 m2) met toebehoren en eettafel, een w.c met douche, een entree (5 m2) voor jassen en schoenen.
 • De ruimte is niet geschikt voor workshops /trainingen waar langdurig (dus meer dan incidenteel) veel geluid bij vrij komt.b.v. door luide stemmen of luide muziek /instrumenten dit i.v.m. overlast voor buren.
 • In de zomer kan er worden gebruikt gemaakt van de tuin/kleine boomgaard waar ook gegeten kan worden.
 • Er zijn stoelen, muziekinstallatie met aansluiting voor iphone of laptop, yogamatten, meditatie kussens, gewone kussens en dekens aanwezig.
 • De groepsruimte is schoenen vrij.
 • De ruimte moet worden achterlaten zoals hij was ingericht en aangetroffen bij start.
 • De keuken en keukentafel dienen opgeruimd en schoon achter te worden gelaten. 

 Reclame:

 • Je cursus/workshop/training wordt geplaatst op de Agenda van de website van het LCS.
 • Je workshop komt in de Agenda van de maandelijkse Nieuwsbrief van het LCS.

Reserveren, optie en betaling:

Opties:
Je kunt een optie op de ruimte nemen voor twee weken, deze vervalt automatisch zonder tegen bericht na twee weken of deze kan worden omgezet in een reservering door degene die de optie heeft gevraagd, door een bevestiging email te sturen naar ons om de ruimte te reserveren.
Als er binnen de optie tijd van twee weken er iemand anders op die dag een vaste reservering wilt maken vervalt je optie na onderling overleg. Je kunt dan alsnog besluiten de optie om te zetten in een definitieve reservering.

Reserveren:
Dan staat je boeking meteen vast, is de ruimte voor jou gereserveerd en geldt de annulering regeling. Kijk onderaan op deze pagina op de kalender voor de beschikbare datums.

Betaling:
Na afloop gebruik van de ruimte en/of na ontvangst van de factuur.

Annulerings regeling

Je betaalt bij het annuleren van je reservering 25% van het bedrag van de huur per geannuleerde dag of dagdeel excl. BTW ongeacht welke periode van te voren je afzegt (maand, week of een dag).

Akkoord met voorwaarden:
Bij het maken van een reservering van de ruimte gaan we er vanuit dat je akkoord gaat met al deze bovenstaande voorwaarden.

Info, vragen, ruimte bekijken?
Stuur een email naar Jacqueline de Vries info@lichtcentrumschellingwoude.nl of bel  06-27058125

plaatjes_groot_lcs_yogaruimte

Overnachten in de omgeving:
Er zijn meerdere b&b op boten vlak in de buurt oa. Chambre de boot en de ander heet Bed en Boot allebei gelegen aan de Schellingwouderdijk. Of kijk op Airbnb voor meer overnachtings plekken in Noord.

Beschikbaarheid kalender van de ruimte: